ПОЧИТУВАНИ:::::Винк Радио::го прославува својот 1 роденден по тој повод :::Ви благодариме од се срце што не подржувате во нашата професионална работа како единствен медиум на нет со професионална опрема,најпознатите гласови за нашите џинглови доказ се за нашата сериозност и професионалност нашето мото е ::::сакајте за да бидете сакани:::благодариме

RADIO VINK MARKETING TEL:078209645